ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επενδύει στη νέα γενιά: Συνεργασία με την πλατφόρμα Morphoses για τα παιδιά των εργαζομένων του

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με γνώμονα την αφοσίωσή του στη στήριξη και ανάπτυξη των ανθρώπων του και των οικογενειών τους, προχωρά στην έναρξη μιας νέας στρατηγικής πρωτοβουλίας σε συνεργασία με την καινοτόμο πλατφόρμα Morphoses.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των παιδιών των εργαζομένων του, διασφαλίζοντας ότι η επόμενη γενιά θα είναι «εξοπλισμένη» με τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον.

H Morphoses αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία προσφέρει προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών. Μέσω των προγραμμάτων αυτών τα παιδιά μπορούν να αλληλοεπιδράσουν παίζοντας και να αναπτύξουν δεξιότητες σημαντικές για το μέλλον τους, όπως η ομαδικότητα, η κριτική σκέψη, η ηγεσία, κ.α. Όλα τα προγράμματα παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, με ζωντανή συμμετοχή εξειδικευμένων εκπαιδευτών.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναγνωρίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών προσφέρει σε παιδιά των εργαζομένων του, από όλη τη χώρα, ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Γιατί στον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ … Νοιαζόμαστε και για τους ανθρώπους μας!