Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής Κρουαζιέρα στην Δ. Μεσόγειο

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής Κρουαζιέρα στην Δ. Μεσόγειο

placeholder
  • Σεπτέμβριος 20 – 30, 2009

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή 40 συνεργατών, έγινε η κρουαζιέρα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ στην Δυτική Μεσόγειο.

Το πραγματικά μαγευτικό αυτό ταξίδι έγινε με το NAVIGATOR OF THE SEAS, το 2ο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Οι νικητές του διαγωνισμού που συμμετείχαν στο ταξίδι είχαν τη χαρά να επισκεφτούν τη Ρώμη, τη Γένοβα, την Βιλεφράνς, το Μονακό, την Νίκαια, την Βαρκελώνη, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και το Κάλιαρι στη Σαρδηνία. Κατά κοινή ομολογία των συνεργατών οι στιγμές που πέρασαν θα τους μείνουν αξέχαστες για μια ζωή.

Την κρουαζιέρα τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Κος Μελάς Γιαννιώτης με την σύζυγό του, ενώ στην πανηγυρική εκδήλωση βράβευσης των πρώτων συνεργατών, τα βραβεία απένειμαν, εκτός της Διοίκησης, ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός του NAVIGATOR OF THE SEAS.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ πιστή στην φιλοσοφία της επιβράβευσης των καλών συνεργατών, προκήρυξε ήδη τον επόμενο διαγωνισμό παραγωγής με έπαθλο ταξίδι στο υπέροχο Βερολίνο τον επόμενο Φεβρουάριο.

SHARE[addtoany]
2009-9-20 2009-9-30 Europe/Athens Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής Κρουαζιέρα στην Δ. Μεσόγειο Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή 40 συνεργατών, έγινε η κρουαζιέρα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ στην Δυτική Μεσόγειο. Το πραγματικά μαγευτικό αυτό ταξίδι έγινε με το NAVIGATOR OF THE SEAS, το 2ο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Οι νικητές του διαγωνισμού που συμμετείχαν στο ταξίδι είχαν τη χαρά να επισκεφτούν τη Ρώμη, τη Γένοβα, την Βιλεφράνς, το Μονακό, την Not indicated
save event to calendar
past event
0