Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στη Ρώμη

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στη Ρώμη

placeholder
  • Σεπτέμβριος 10 – 20, 2008

Το τρίτο κατά σειρά μέσα στο 2008 ταξίδι της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ έγινε με μεγάλη επιτυχία στη Ρώμη από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Στο ταξίδι συμμετείχαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας οι 50 επιτυχόντες συνεργάτες του διαγωνισμού με τις οικογένειές τους.

Οι 50 τυχεροί ταξιδιώτες είχαν άφθονο χρόνο να επισκεφθούν όλα τα γνωστά αξιοθέατα της αιώνιας πόλης, και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στα πιο φημισμένα όπως το Καπιτώλιο και το Κολοσσαίο.

Σε μία συγκινητική τελετή έγιναν και οι βραβεύσεις των επιτυχόντων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συσφίξουν τις σχέσεις τους με άλλους άξιους συναδέλφους.

Στην εορταστική εκδήλωση έγινε και η ανακοίνωση του επόμενου τετράμηνου διαγωνισμού με στόχο ένα 5ήμερο ταξίδι στο Λονδίνο. Όλοι οι παρευρισκόμενοι υποσχέθηκαν ότι θα είναι και σε αυτό το ταξίδι.

SHARE[addtoany]
2008-9-10 2008-9-20 Europe/Athens Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στη Ρώμη Το τρίτο κατά σειρά μέσα στο 2008 ταξίδι της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ έγινε με μεγάλη επιτυχία στη Ρώμη από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Στο ταξίδι συμμετείχαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας οι 50 επιτυχόντες συνεργάτες του διαγωνισμού με τις οικογένειές τους. Οι 50 τυχεροί ταξιδιώτες είχαν άφθονο χρόνο να επισκεφθούν όλα τα γνωστά Not indicated
save event to calendar
past event
0