Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στο Λονδίνο

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στο Λονδίνο

placeholder
  • Φεβρουάριος 8 – 20, 2009

Το πρώτο ταξίδι της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ για το 2009, έγινε με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση όλων των επιτυχόντων στο Λονδίνο από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου.

Στο ταξίδι, το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κος Μελάς Γιαννιώτης με την σύζυγό του, συμμετείχαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας 48 επιτυχόντες συνεργάτες του διαγωνισμού με τις οικογένειές τους. Οι 48 τυχεροί επιτυχόντες είχαν άφθονο χρόνο να επισκεφθούν όλα τα γνωστά αξιοθέατα του χιονισμένου Λονδίνου, και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στα πιο φημισμένα από αυτά όπως το παλάτι του Μπάκιγχαμ, στη φωτογραφία φαίνεται η πλατεία απέναντι από το παλάτι και το κοινοβούλιο. Οι επιτυχόντες της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ ήταν από τους ελάχιστους Έλληνες που επισκέφθηκαν και τιμήθηκαν από τους Lloyd’s του Λονδίνου με ξενάγηση στο εκπληκτικό γυάλινο κτίριο και φωτογράφησή τους στη μοναδική βιβλιοθήκη του κόσμου που δεν έχει βιβλία.

Στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων  η συγκίνηση ήταν διάχυτη και ήταν ολοφάνερο ότι ήταν εκδήλωση αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού μεταξύ ανθρώπων που ανήκουν στην ίδια οικογένεια, αυτή του ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Η εκδήλωση έληξε με τιμητικό δείπνο που προσέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Μελάς Γιαννιώτης, στο εκπληκτικό εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμεναν όλοι οι ταξιδιώτες.Στην εορταστική εκδήλωση έγινε και η ανακοίνωση του πρώτου εξάμηνου διαγωνισμού για το 2009 με στόχο μία 7ήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με ένα από τα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν συμμετοχή εκ των προτέρων για να προλάβουν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους.

SHARE[addtoany]
2009-2-8 2009-2-20 Europe/Athens Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στο Λονδίνο Το πρώτο ταξίδι της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ για το 2009, έγινε με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση όλων των επιτυχόντων στο Λονδίνο από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου. Στο ταξίδι, το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κος Μελάς Γιαννιώτης με την σύζυγό του, συμμετείχαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας 48 Not indicated
save event to calendar
past event
0