Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στο Παρίσι

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στο Παρίσι

placeholder
  • Ιούνιος 8 – 18, 2008

Έγινε με μεγάλη επιτυχία από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου το ταξίδι στο Παρίσι στο οποίο συμμετείχαν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού του 1ου τετράμηνου της Εταιρίας Ζωής.

Tο ταξίδι και τους συμμετέχοντες τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη η Διοίκηση του Ομίλου δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την πορεία και το μέλλον της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ.

Οι 50 τυχεροί ταξιδιώτες είχαν άφθονο χρόνο να επισκεφθούν όλα τα γνωστά αξιοθέατα της πόλης του Φωτός, τα ακριβά καταστήματα στην Champs Elysees και τις γκαλερί Lafayette συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου.

Σε μία συγκινητική τελετή έγιναν και οι βραβεύσεις των επιτυχόντων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συσφίξουν τις σχέσεις τους με άλλους άξιους συναδέλφους.

Το ταξίδι στο Παρίσι δεν θα μπορούσε φυσικά να μη περιλαμβάνει και μία ολοήμερη επίσκεψη στην Euro Disney κατά την διάρκεια της οποίας όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν με την ψυχή τους και θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια

 

SHARE[addtoany]
2008-6-8 2008-6-18 Europe/Athens Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής στο Παρίσι Έγινε με μεγάλη επιτυχία από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου το ταξίδι στο Παρίσι στο οποίο συμμετείχαν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού του 1ου τετράμηνου της Εταιρίας Ζωής. Tο ταξίδι και τους συμμετέχοντες τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη η Διοίκηση του Ομίλου δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την πορεία και το μέλλον της Not indicated
save event to calendar
past event
0