ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – O Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εξελίσσεται ψηφιακά μαζί με τους συνεργάτες του!

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εξελίσσεται μαζί με τους συνεργάτες του, τόσο για την αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτησή τους, όσο και για την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων τους, όπου και αν βρίσκονται.
Με νέες υπηρεσίες και εφαρμογές παρέχει ψηφιακές λύσεις, γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες, απλοποιώντας και επιταχύνοντας τις καθημερινές διαδικασίες του.
Συγκεκριμένα, δημιούργησε τη νέα εφαρμογή INTERSALONICA Agent για να διαχειρίζονται οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές το χαρτοφυλάκιο εργασιών τους εύκολα και γρήγορα:

Εφαρμογή INTERSALONICA Agent
Μέσω της νέας εφαρμογής οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το χαρτοφυλάκιο εργασιών τους από οποιαδήποτε συσκευή, με το λογισμικό INTERSALONICA Agent, το οποίο αποτελεί την τεχνολογική αναβάθμιση της υπάρχουσας εφαρμογής Τυπώνω/Πληρώνω (Τ.Π.) με εξελιγμένες δυνατότητες.
To INTERSALONICA Agent app εμπλουτίζεται σταδιακά με νέες επιλογές.
Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά, δημιουργώντας τις βάσεις και χαράσσοντας τον δρόμο προς την ψηφιακή εποχή.
Οι συνεργαζόμενοι με την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να κατεβάσουν τώρα την εφαρμογή INTERSALONICA Agent δωρεάν από
το Play Store ή το App Store.*
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επισκεφθείτε τον όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και στο:
intersalonica.gr
linkedin.com/company/intersalonica
facebook.com/intersalonica
instagram.com/intersalonica
https://www.youtube.com/@intersalonicagroup