Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη, σε σύγχρονους και επεκταθέντες ιδιόκτητους χώρους έκτασης 8.000τ.μ.

Ο Όμιλος διαθέτει εγκαταστάσεις και υποδομές παροχής κάθετων υπηρεσιών  μέσω ενός ισχυρά οργανωμένου δικτύου εξυπηρέτησης, με πολλά ιδιόκτητα γραφεία σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η Γενική Διεύθυνση Αθηνών και Νοτίου Ελλάδος λειτουργεί στη Λ. Συγγρού 175  σε ιδιόκτητο οκταόροφο κτήριο. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του ομίλου λειτουργούν σε νέο ιδιόκτητο κτήριο επί της Ν. Κηφισίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν Κέντρα Ιατρικής Βοηθείας και τρία Πολυσυνεργεία επισκευής οχημάτων στην Θεσσαλονίκη, Κοζάνη & Λάρισα, με τεχνική βάση στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Ο Όμιλος επεκτείνεται συνεχώς με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλο, Καρδίτσα, Γιαννιτσά, Δυτική Θεσσαλονίκη, κέντρο Θεσσαλονίκης και αλλού.

Στις δύο μεγάλες ιδιόκτητες αίθουσες Εκπαίδευσης, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν τα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος Εκπαιδευτικά Κέντρα υποψηφίων διαμεσολαβητών ασφαλίσεων, με παράλληλες και συνεχείς εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις προσωπικού, συνεργατών αλλά και τρίτων.