Οι Εγκαταστάσεις του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη, σε επεκταθέντες ιδιόκτητους χώρους 8.000τ.μ. στην περιοχή Αεροδρομίου. Με άλλους 12.000 τ.μ. χώρους για τις Τεχνικές Υπηρεσίες στην Δυτική Θεσσαλονίκη και ιδιόκτητα Γραφεία Πόλεως στην παραλία, απέναντι από την Κεντρική Είσοδο του Λιμανιού.

Ο Όμιλος διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις και υποδομές παροχής κάθετων υπηρεσιών μέσω πυκνού δικτύου εξυπηρέτησης και πολλά ιδιόκτητα γραφεία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Αποκεντρωμένη Διεύθυνση Αθηνών και Νοτίου Ελλάδος λειτουργεί στη Λ. Συγγρού 175 σε ιδιόκτητο οκταόροφο κτήριο και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Ομίλου για την Νότια Ελλάδα λειτουργούν σε άλλο ιδιόκτητο κτήριο επί της οδού Δασκαλογιάννη 24, δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, περιοχή Μεταμορφώσεως.

Σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν Κέντρα Ιατρικής Βοήθειας με πολλές ειδικότητες Γιατρών και Αρχίατρο στην Έδρα.

Σε κάθε πόλη και περιοχή υπάρχουν κέντρα υποδοχής ασφαλισμένων για Βοήθεια, ιδίως Οδική και διάθεση ιδιόκτητων ασθενοφόρων, παράλληλα με ειδικές υποδομές, γραφεία και προσωπικό εδάφους της θυγατρικής Αεροπορικής Εταιρίας AIR INTERSALONIKA.

Μεγάλη βαρύτητα δίδει ο Όμιλος στην συνεχή Εκπαίδευση και Ενημέρωση.

Στις τρεις μεγάλες ιδιόκτητες αίθουσες Εκπαίδευσης, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων στην Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος Εκπαιδευτικά Κέντρα υποψηφίων διαμεσολαβητών ασφαλίσεων, με παράλληλες και συνεχείς εκπαιδεύσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις προσωπικού, συνεργατών αλλά και τρίτων.

Εκπαιδεύουμε πανελληνίως, δημιουργούμε Επαγγελματίες και τους απασχολούμε επιτοπίως, δημιουργώντας θέσεις εργασίας παντού, με αξιοπρεπή και επιτυχημένη καριέρα. Αυτό έχει αξία και εξαρτάται από την δύναμη που μας δίδει ο κάθε Έλληνας με την έμπρακτη εμπιστοσύνη του.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ταχύτατα προσαρμόσθηκε στις απαιτήσεις προστασίας από την Πανδημία, και με νέες υποδομές και τεχνολογίες, συνεχίζει Διαδικτυακά την Εκπαίδευση και Ενημέρωση, με την ίδια επιτυχία Πανελλαδικά. Πολλές από τις νέες επενδύσεις τεχνολογίας και εργασίας από το σπίτι θα παραμείνουν σε λειτουργία και σε ομαλές καταστάσεις, οπότε «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Μεγάλο και ασύγκριτο επίτευγμα του Ομίλου μας είναι οι πολλές εγκαταστάσεις σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ειδικά ΑΠΕ και με χρήση εγκαταστάσεων Αποθήκευσης και Αυτονομίας.

Το κάθε δένδρο και το κάθε μεγάλο οικοδόμημα, για να σταθεί και να αποδώσει καρπούς, οφείλει πρώτιστα να έχει στον τόπο του ρίζες και θεμέλια, βαθιά και ατράνταχτα.

Διαφορετικά «είναι κακό να κτίζεις στην άμμο παλάτια, ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια κομμάτια»!

Έχουμε στον τόπο μας και στην χώρα μας δικές μας ρίζες και θεμέλια.

Με την δική σας προτίμηση και εμπιστοσύνη, τα βαθαίνουμε και τα διασφαλίζουμε συνεχώς, διασφαλίζοντας και στηρίζοντας πρώτα εσάς, επειδή «Νοιαζόμαστε για σας», με επιτόπιες υποδομές, θέσεις εργασίας και ανθρώπινη παρουσία μας Πανελλαδικά.