Εκπαιδευτικό Κέντρο “Δημήτριος Βαρσάμης”

Το εκπαιδευτικό Κέντρο “Δημήτριος Βαρσάμης” ιδρύθηκε το 2002. Στα 20 Χρόνια λειτουργίας του έχει συνδράμει ουσιαστικά στην άρτια εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και τη συνεχή επιμόρφωση τόσο των εργαζομένων όσο και των συνεργατών του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Έμπειροι εκπαιδευτές, με πολυετή παρουσία στην ασφαλιστική αγορά αναλαμβάνουν την προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις επαγγελματικών γνώσεων και την επαγγελματικής εκπαίδευσης των διανομέων ασφαλιστικών προϊόντων.

Παράλληλα, οργανώνονται και υλοποιούνται εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες των εργαζομένων και συνεργατών του Ομίλου.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες και ιδιόκτητες αίθουσες στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ η χρήση σύγχρονων μέσων διδασκαλίας επιτρέπει τη διεξαγωγή των μαθημάτων σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής τηλεκπαίδευσης, διασφαλίζοντας με τον  τρόπο αυτό την αμφίδρομη οπτικοακουστική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, μεταξύ συμμετεχόντων και εισηγητών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

“Δημήτριος βαρσάμης”

20 Χρόνια Λειτουργίας

Σεμινάρια προετοιμασίας για τη συμμετοχή στις εξετάσεις επαγγελματικών γνώσεων και τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών & αντασφαλιστικών προϊόντων

105+

Επιμορφωτικά Σεμινάρια

1250+

Εκπαιδευόμενοι

6200+

Ώρες Διδασκαλίας Σεμιναρίων

>85%

Ποσοστό Επιτυχίας Συμμετεχόντων στις Εξετάσεις

Σεμινάρια προετοιμασίας για την επαγγελματική εκπαίδευση για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών & αντασφαλιστικών προϊόντων

40+

Επιμορφωτικά Σεμινάρια

5000+

Εκπαιδευόμενοι

650+

Ώρες Διδασκαλίας Σεμιναρίων

14.000+

Βεβαιώσεις Περαίωσης

9,7 / 10

Ο βαθμός ικανοποίησης των συμμετεχόντων, στα σεμινάρια που διοργανώθηκαν από το εκπαιδευτικό κέντρο “Δημήτριος Βαρσάμης”, το έτος 2022

Είπαν για εμάς

“Με κάλυψε πλήρως γιατί ήταν πρώτα απ’ όλα ενημερωτικό, τόσο για τα προϊόντα του Ομίλου όσο και για τις δυνατότητες που μας παρέχει η εταιρία και μαζί με αυτήν να γίνουμε και εμείς πρωταγωνιστές στο χώρο της ασφάλισης”

“Μου έλυσε τις απορίες μου, δόθηκαν νέες πληροφορίες και ανανέωσα τις γνώσεις που ήδη έχω. Όλα έγιναν άμεσα, εμπεριστατωμένα και σε ευχάριστο διαδικτυακό περιβάλλον. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”

“Παρακολουθώ πάντα τα σεμινάρια της εταιρία, είμαι πολύ ικανοποιημένη από τον τρόπο διεξαγωγής τους. Συγχαρητήρια σε όλους”

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Δημήτρης Βαρσάμης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.