Καριέρα στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Τώρα, «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» σε όλη την Ελλάδα!
ΟΧΙ στο εξωτερικό και στα ξένα!

Εμείς είμαστε κατά 100% Όμιλος Ελληνικών Επιχειρήσεων και νοιαζόμαστε για τον τόπο και την πατρίδα μας. Κρατούμε και επενδύουμε τα χρήματα στον τόπο μας για να δίνουμε την δυνατότητα απασχόλησης και επιβίωσης των Ελλήνων στον τόπο τους.

Έτσι μπορούμε και αξιοποιούμε τις ικανότητες, ιδέες και δεξιότητες κάθε Έλληνα στον τόπο και το σπίτι του. Στείλτε μας λοιπόν τα βιογραφικά και τις δικές σας προτάσεις αξιοποιήσεως από τις Επιχειρήσεις μας κάθε ικανότητας και δυνατότητας που πιστεύετε ότι έχετε, αφού δείτε και τις πολλές δραστηριότητες και τομείς των Επιχειρήσεών μας για να σας απαντήσουμε σχετικά.

Και βέβαια, είναι ευπρόσδεκτες αιτήσεις φοιτητών και σπουδαστών για πρακτική άσκησή τους, ανάλογα με τον τομέα ενδιαφέροντός τους στις Επιχειρήσεις μας, όπως και κάθε άλλου επιδοτούμενου Προγράμματος απασχόλησης νέων για πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και όταν έχουμε ειδικές αγγελίες προσφοράς συγκεκριμένων θέσεων είναι αυτονόητο ότι μπορείτε να στέλνετε τα βιογραφικά σας πάντα στην Ελληνική γλώσσα και πάντα με πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία, με αναφορά σας στον τίτλο της προσφερόμενης θέσης.

ανοιχτές θέσεις αυτή τη στιγμή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω

Μελάς Γιαννιώτης
Ο Ιδρυτής του Ομίλου «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ» Ασφαλιστής Μελάς Γιαννιώτης
Κώστας Μ. Γιαννιώτης
Κώστας Μ. Γιαννιώτης Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος