Καριέρα στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Τώρα, «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» σε όλη την Ελλάδα!
ΟΧΙ στο εξωτερικό και στα ξένα!

Εμείς είμαστε κατά 100% Όμιλος Ελληνικών Επιχειρήσεων και νοιαζόμαστε για τον τόπο και την πατρίδα μας. Κρατούμε και επενδύουμε τα χρήματα των συναλλαγών μας στον τόπο μας για να δίνουμε την δυνατότητα απασχόλησης και επιβίωσης των Ελλήνων στον τόπο τους. Εσείς ρυθμίζετε την δυνατότητά μας αυτή στηρίζοντας τον κοινό μας τόπο και την κοινή μας Πατρίδα. Εμείς επαναπατρίζουμε Έλληνες και δεν τους στέλνουμε στα ξένα και πικραμένα.

Έτσι μπορούμε και αξιοποιούμε τις εμπειρίες, ικανότητες, ιδέες και δεξιότητες κάθε Έλληνα στον τόπο και το σπίτι του.

Στείλτε μας λοιπόν τα βιογραφικά και τις δικές σας προτάσεις αξιοποιήσεως από τις Επιχειρήσεις μας κάθε ικανότητας και δυνατότητας που πιστεύετε ότι έχετε, αφού δείτε και τις πολλές δραστηριότητες και τομείς των Επιχειρήσεών μας για να σας απαντήσουμε σχετικά.

Και βέβαια, είναι ευπρόσδεκτες αιτήσεις φοιτητών και σπουδαστών για πρακτική άσκησή τους, ανάλογα με τον τομέα ενδιαφέροντός τους στις Επιχειρήσεις μας, όπως και κάθε άλλου επιδοτούμενου Προγράμματος απασχόλησης νέων για πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και όταν έχουμε ειδικές αγγελίες προσφοράς συγκεκριμένων θέσεων είναι αυτονόητο ότι μπορείτε να στέλνετε τα βιογραφικά σας πάντα στην Ελληνική γλώσσα και πάντα με πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία, με αναφορά σας στον τίτλο της προσφερόμενης θέσης.

Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας