ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – AIR INTERSALONIKA: Ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών με την αναγνώριση της ICAO

Η ΑΙR INTERSALONIKA, θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον τομέα της αεροπορικής ασφάλειας, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές για την ασφάλεια των πτήσεων, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο ελέγχου του Διεθνούς Οργανισμού Αεροπορίας (ICAO) που διενεργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου, που ανακοινώθηκαν από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (Α.Π.Α.), επιβεβαίωσαν την πλήρη συμμόρφωση της εταιρίας, βάσει των διεθνών προτύπων ασφαλείας.

Η εταιρία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και βάση των επιχειρησιακών της δραστηριοτήτων το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Αθηνών, αναδεικνύεται ως παγκόσμιο πρότυπο στις πτήσεις κύρους και ασφάλειας, διαθέτοντας ιδιόκτητα πτητικά μέσα, έμπειρους κυβερνήτες, εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς αεροσκαφών και τεχνικό προσωπικό, αλλά και υλικο-τεχνικές υποδομές υψηλών προδιαγραφών.

Ο παράλληλος σκοπός της ΑΙR INTERSALONIKA για την επείγουσα αερομεταφορά σωτηρίας 24/7, συνοδεία γιατρών, και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές προϋποθέσεις για την προστασία της ζωής και της υγείας, ενισχύει τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας και έχοντας ως προτεραιότητά της την ποιότητα και την ασφάλεια των πτήσεων, η ΑΙR INTERSALONIKA επιβεβαιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος στον χώρο της, στην Ελλάδα, αλλά και πέραν των συνόρων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τον στόλο της εταιρίας μπορείτε να βρείτε εδώ.