ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επαγγελματική φροντίδα οχημάτων από τα συνεργεία της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Με ένα ευρύ δίκτυο ιδιόκτητων συνεργείων στη χώρα, προσφέρει η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στους ασφαλισμένους της, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, ολοκληρωμένες, κάθετες υπηρεσίες για την επισκευή και για το σέρβις των οχημάτων τους.

Με εξειδικευμένο προσωπικό, υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, διαγνωστικά μηχανήματα από κορυφαίους κατασκευαστές, τα συνεργεία της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διαθέτουν συνολικά την υποδομή και την εμπειρία για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη.

Προσφέρουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών επισκευής, από ζημιές ατυχημάτων, καλίμπρα, αλλαγή παρμπρίζ, μηχανικές εργασίες, μέχρι και διαγνώσεις, τεχνικούς ελέγχους και αλλαγές ελαστικών, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον τα συνεργεία διαθέτουν αυτοκίνητα αντικατάστασης στις μεγάλες και χρονοβόρες επισκευές, πραγματοποιούν τεχνικούς ελέγχους πριν τον έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο. και προσφέρουν προνομιακές τιμές εργασιών στο πελατολόγιο της εταιρίας.

Συνολικά, στα συνεργεία της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επισκευάζονται σε ετήσια βάση περισσότερα από 7.000 οχήματα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη την εμπιστοσύνη του κοινού στις υπηρεσίες της.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συνεργεία οχημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ .