Εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης ασφαλιστικού πράκτορα

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α., στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης του ανθρώπινου δυναμικού της, ανακοινώνει ότι ο κ. Βαγγέλης Βερνάρδος, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Κλάδων και η κα. Κωνσταντία Μιτελούδη, καθήκοντα Υποδιευθύντριας Κλάδων.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, οι ημερομηνίες διεξαγωγής του νέου κύκλου εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα είναι στις 19-20 Φεβρουαρίου 2022, στην Αθήνα.

Η απόκτηση του εν λόγω Πιστοποιητικού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εγγραφή στο Επιμελητήριο, όσων επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Πράκτορα, αλλά και υποχρέωση των υπαλλήλων Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, που ασχολούνται άμεσα με την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Για όσους προγραμματίζουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις, το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ «Δημήτριος Βαρσάμης» διοργανώνει εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας, διάρκειας 30 διδακτικών ωρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου μέχρι την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ «Δημήτριος Βαρσάμης»:

Δελτίο Τύπου
Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ