ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 45 Χρόνια Εξελισσόμαστε μαζί: Ολοκλήρωση του κύκλου ημερίδων του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία και με περισσότερες από 1.400 συμμετοχές ολοκληρώθηκε μια σειρά ημερίδων που πραγματοποίησε ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για τους συνεργάτες του σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ημερίδες στην Καστοριά, την Ξάνθη, την Πάτρα, την Αθήνα, τη Λάρισα, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Σπάρτη και τη Θεσσαλονίκη, με στόχο την παρουσίαση των ενεργειών ανάπτυξης και εξέλιξης του ομίλου, την ανταλλαγή απόψεων για θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και την ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των στελεχών της εταιρείας και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Με κεντρικό μήνυμα το «Εξελισσόμαστε Μαζί», υπογράμμισε ο Όμιλος τη δέσμευσή του να συνεχίσει να αναπτύσσεται με τη στήριξη των συνεργατών του και να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στον ασφαλιστικό τομέα.

Το δυναμικό του παρών στο σύνολο των ημερίδων έδωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Μελάς Γιαννιώτης, καλωσορίζοντας το κοινό και καταθέτοντας την εμπειρία του αναφορικά με τον κλάδο των ασφαλίσεων αλλά και ιστορικές αναφορές κατά πόλη και περιοχή.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, κ. Κώστας Γιαννιώτης αναφέρθηκε στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας, στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, στα αποτελέσματα και την πορεία του Ομίλου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου «Εξελισσόμαστε μαζί». Παρότρυνε τους συνεργάτες να συμβάλουν στην εξέλιξη των υπηρεσιών του ομίλου με τη δική τους δυναμική συνεργασία, μέσα από νέα ασφαλιστικά προϊόντα, αλλά και μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Την επιτυχία των ημερίδων επισφράγισαν δύο διαλογικές συζητήσεις, με συμμετέχοντες στην πρώτη συζήτηση τον κ. Βαγγέλη Βερνάρδο, Δ/ντή Κλάδων και τον κ. Μίλτο Πυρίντση, Δ/ντή Πωλήσεων, και στη δεύτερη τον κ. Παναγιώτη Κατσανίδη, Γενικό Δ/ντή Ομίλου/ ή την κα Αφροδίτη Καράμπελα, Αναπληρώτρια Γενική Δ/ντρια του Ομίλου και τον κ. Ξενοφών Λιαπάκη, Δ/ντή Πληροφορικής.

Ο κ. Βερνάρδος αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στους λοιπούς κλάδους, τονίζοντας ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να υποστηρίξει το δίκτυο της σε όλο το φάσμα των εργασιών τους, καθώς διαθέτει μία ομάδα με πολύ υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία και άριστη γνώση της αγοράς. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην αναγκαιότητα ασφάλισης των κατοικιών και των επιχειρήσεων, καθώς η έντονη σεισμικότητα και η κλιματική αλλαγή έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των καταστροφικών κινδύνων, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα τη διάθεση νέων πακέτων ασφάλισής τους.

Ο κ. Πυρίντσης από την πλευρά του αναφέρθηκε στα προτιμολογημένα ομαδικά ασφαλιστήρια επιχειρήσεων και στα σημεία υπεροχής τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όπως επίσης και στο «Παίδων Υγείας», το πρόγραμμα που εγγυάται σταθερά ασφάλιστρα έως την ενηλικίωση του παιδιού και κάλυψη 100% σε ιατρούς και νοσηλευτικά ιδρύματα επιλογής του ασφαλισμένου. Τέλος, έγινε αναφορά στην πολύχρονη πρωτιά της εταιρίας και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στα ασφαλιστήρια αλλοδαπών.

Η δεύτερη διαλογική συζήτηση εστίασε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών και διαδικασιών του ομίλου και στη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή. Ο κ. Λιαπάκης ανέπτυξε αναλυτικά το είδος των νέων υπηρεσιών, τη λειτουργία και τα οφέλη τους. Μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών, νέων εφαρμογών και την αναβάθμιση των υποδομών διευκολύνεται η καθημερινότητα τόσο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, όσο και των πελατών, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η ταχύτητα και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Ολοκληρώνοντας τη συγκεκριμένη ενότητα, η κα Καράμπελα και ο κ. Κατσανίδης αντίστοιχα, τόνισαν ότι η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ είναι κοντά στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και θα εξακολουθήσει να είναι μαζί τους και στο «ψηφιακό μέλλον».

Μετά το πέρας του συνεδρίου της Θεσσαλονίκης ακολούθησε μια μεγάλη γιορτή στην έδρα του Ομίλου, παρουσία τόσο των συνεργατών όσο και του προσωπικού του.

Κλείνοντας 45 χρόνια λειτουργίας, ο όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επισφραγίζει τη δυναμική του, ως η μεγαλύτερη ελληνική ασφαλιστική εταιρία στη χώρα και υπόσχεται ότι συνεχίζει να εξελίσσεται με τη στήριξη των συνεργατών του για ένα ακόμη πιο δυναμικό αύριο!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα της Θεσσαλονίκης εδώ.