ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Με στόχο την προστασία της περιουσίας των πολιτών, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν τις κατοικίες από:

ΦΩΤΙΑ, ΣΕΙΣΜΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ και πλήθος άλλων καλύψεων, ενώ παράλληλα πληρούν και τις προϋποθέσεις για τη μείωση 10% στον ΕΝΦΙΑ.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ προσφέρει 4 διαφορετικά προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο κάλυψης, τα οποία απευθύνονται σε ιδιοκτήτες κατοικιών, ενοικιαστές, αλλά και σε δανειολήπτες:

  • ΕΣΤΙΑ ειδικό πακέτο για δανειολήπτες
  • ΕΣΤΙΑ Mini
  • ΕΣΤΙΑ Midi
  • ΕΣΤΙΑ Full
Ο παράλληλος σκοπός της ΑΙR INTERSALONIKA για την επείγουσα αερομεταφορά σωτηρίας 24/7, συνοδεία γιατρών, και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές προϋποθέσεις για την προστασία της ζωής και της υγείας, ενισχύει τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

Σε μια εποχή που η κλιματική αλλαγή έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των καταστροφικών κινδύνων, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ νοιάζεται για τους ασφαλισμένους της, προσφέροντάς τους ευελιξία στις καλύψεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα άμεση αποζημίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου ή επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή σας.