ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τιμητική βράβευση του Μελά Γιαννιώτη στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης»

Στον Μελά Γιαννιώτη, ιδρυτή του Ασφαλιστικού Ομίλου Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο «Τίτλος Τιμής Φίλιππος Μωράκης» στα FMIΑ 2023.

Η συγκεκριμένη διάκριση έλαβε χώρα λόγω της πολυετούς σημαντικής απόδοσης έργου αξίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ο κ. Μ. Γιαννιώτης έχοντας ιδρύσει την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, που σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο ελληνικό ασφαλιστικό όμιλο, και φέροντας εμπειρία άνω των 5 δεκαετιών, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της ασφαλιστικής αγοράς, που έχει συμβάλλει πολυεπίπεδα και μακροχρόνια στην ανάπτυξή της.

Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην αριστεία της ασφαλιστικής αγοράς και την ουσία του θεσμού των βραβεύσεων που ξεκίνησε ο Φίλιππος Μωράκης. Όπως είπε: «Μεγάλος και ισχυρός υπήρξε ο Φίλιππος Μωράκης στην μακρά διαδρομή του. Γίγας, υψηλός άνθρωπος υπηρέτησε το ωραίο, το καλό και το αληθινό κατά τον ποιητή μας. Δέχομαι αυτό το βραβείο με συγκίνηση. Οι Έλληνες ασφαλιστές πρέπει να πορεύονται βάσει του «αιεν αριστεύειν». Μπορούμε να πετύχουμε το καλό αν υπηρετούμε τον αυθεντικό, υγιή και ειλικρινή ανταγωνισμό και αγώνα, όπως ο Φίλιππος Μωράκης που είχα την τύχη να συνεργαστώ».

Δείτε το Video της ομιλίας του κ. Μ. Γιαννιώτη εδώ

Επισκεφθείτε τον όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και στο:
intersalonica.gr
linkedin.com/company/intersalonica
facebook.com/intersalonica
instagram.com/intersalonica
https://www.youtube.com/@intersalonicagroup