Ανακοίνωση – Εγκαινιάστηκε το νέο Πολυδύναμο Κέντρο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στη Δυτική Θεσσαλονίκη 

Εγκαινιάστηκε το νέο Πολυδύναμο Κέντρο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στη Δυτική Θεσσαλονίκη 

Ένα πολυδύναμο Κέντρο Υπηρεσιών δημιούργησε ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ  στη Δυτική Θεσσαλονίκη (περιοχή Λαχαναγοράς), με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών και ασφαλισμένων. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο, που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εξοπλισμένο με τα τελειότερα μηχανήματα και περιλαμβάνει συνεργεία αποκατάστασης ζημιών σε  κάθε είδος οχήματος, με φανοβαφεία και μηχανικούς.                

Το νέο πολυδύναμο Κέντρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναπτύσσεται σε 16.000 τετραγωνικά μέτρα και η επένδυσή του, που έγινε με ίδια Κεφάλαια, ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας αρχικά 80 νέες θέσεις εργασίας, που σταδιακά θα ξεπεράσουν τις 100.               

Τα εγκαίνια του νέου πολυδύναμου Κέντρου του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ έγιναν το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου.               

 Τα εγκαίνια και το κόψιμο της κορδέλας έγιναν από εκπροσώπους των πελατών και συνεργατών, παρουσία 1.200 παρευρεθέντων, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να μοιραστούν τη χαρά και την ικανοποίηση οι συντελεστές, που στηρίζουν χρόνια τώρα τις αναπτυξιακές προσπάθειες του Ομίλου.               

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, Μελάς Γιαννιώτης, αναφέρθηκε στους στόχους και τις προοπτικές ανάπτυξης του Ομίλου, τονίζοντας ότι «συνεχίζουμε το επενδυτικό μας έργο με σταθερά βήματα, με γνώμονα το συμφέρον των μετόχων, των εργαζομένων και συνεργατών του Ομίλου.               

Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε την επένδυση αυτή σε μία υποβαθμισμένη περιοχή, όπως είναι η Δυτική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να προσφέρουμε εργασία σε 80 οικογένειες, αναλογιζόμενοι ότι έτσι  θα προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης. Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εδώ και τέσσερις δεκαετίες, διατηρεί και ενισχύει την κοινωνική του προσφορά, προσφέροντας εργασία σε 5.000 οικογένειες, σ’ όλη την χώρα».               

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Κώστας Γιαννιώτης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πορεία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, που φέτος ξεπέρασε τους 700.000 πελάτες-ασφαλισμένους, τονίζοντας ότι η επένδυση του πολυδύναμου Κέντρου στη Δυτική Θεσσαλονίκη έχει πολλαπλούς στόχους, κυρίως να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές, με άμεση εξυπηρέτηση.              

  Όπως τόνισε, «η σταθερή πορεία του Ομίλου επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε την επένδυση αυτή, χωρίς καμία απολύτως δανειοδότηση. Και μάλιστα εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης, που αντιμετωπίζει η χώρα».               

Στους χώρους του πολυδύναμου Κέντρου, εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες, λειτουργούν τμήματα φωτοβολταϊκών για στέγες κατοικιών. Είναι μία νέα δραστηριότητα του Ομίλου. Επίσης λειτουργούν τμήματα παραγωγής και επεξεργασίας παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων, όπως άλευρα-ζυμαρικά, βότανα και αρωματικά φυτά, που διατίθενται στο εμπόριο.               

Χαρακτηριστικό είναι ότι για την παραγωγή των αλεύρων λειτουργούν παραδοσιακοί Πετρόμυλοι.               

 Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν οι δήμαρχοι της περιοχής Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Λαφαζανίδης και Αμπελοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου.                  

Συνεχίζοντας την ιστορική πολιτιστική παράδοση του Ομίλου, όπως από ιδρύσεως καθιέρωσε το δεκαεξάκτινο έμβλημα των Αρχαίων Μακεδόνων, το νέο συγκρότημα φέρει το όνομα του Μακεδόνα Βασιλιά, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.Αφήστε μια απάντηση