ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων ασφαλιστικού πράκτορα

Εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων ασφαλιστικού πράκτορα

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ» σας ενημερώνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει ήδη ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, στην Αθήνα, η οποία είναι το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.

Επισημαίνεται ότι η απόκτηση του παραπάνω Πιστοποιητικού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εγγραφή στο Επιμελητήριο ως Ασφαλιστικός Πράκτορας, για τους νέους που επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα, όπως επίσης υποχρέωση για τους υπαλλήλους Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και υπαλλήλους Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων που ασχολούνται άμεσα με την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο, έχοντας από καιρό παρακολουθήσει τόσο την εξέλιξη της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας, όσο και το νέο θεσμικό περιβάλλον της ασφαλιστικής αγοράς, αναμόρφωσε την εκπαιδευτική του ύλη και διαμόρφωσε ανάλογα τεστ κατανόησης προσαρμοσμένα στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα.

Με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων ανακοινώνουμε ότι διοργανώνουμε σεμινάρια προετοιμασίας για το ανωτέρω Πιστοποιητικό στην Αθήνα, από τις 05 Οκτωβρίου 2020 ως τις 9 Οκτωβρίου 2020.

Πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι η προστασία και η διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Είναι χρέος μας να διατηρήσουμε σε ασφαλές περιβάλλον ό,τι έχουμε δημιουργήσει, όλα αυτά τα χρόνια, μαζί σας. Για τον σκοπό αυτό μελετήσαμε προσεκτικά και προσαρμόσαμε την επαγγελματική εκπαίδευση στις νέες συνθήκες, ακολουθώντας με συνέπεια υψηλά επίπεδα υγειονομικής ασφάλειας και κανονισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο, κ. Βαρσάμη Δημήτριο, στο τηλέφωνο 2310492270 ή 2310492182 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση edu@intersalonica.gr.Δελτίο Τύπου
Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑΑφήστε μια απάντηση