ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ευχαριστήρια επιστολή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος προς την ΑΙR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ευχαριστήρια επιστολή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος προς την ΑΙR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ 

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, προς την AIR INTEΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για τη συμβολή της στις έρευνες που διενεργούνται, στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη Βαρυμπόμπη, στις 3-8-2021.

Η πρώτη ενημέρωση που είχε το Πυροσβεστικό Σώμα για την εκδήλωση πυρκαγιάς, έγινε από πιλότο της ΑΙR INTEΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ο οποίος εκτελούσε πτήση στην περιοχή και διέθεσε στους αρμόδιους όλες τις πληροφορίες αναφορικά με το συμβάν. Στη συνέχεια, η αεροπορική εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διέθεσε πτητικό μέσο, από τον ιδιόκτητο στόλο της, καθώς και το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί πτήση για τον ακριβή προσδιορισμό της αρχικής εστίας.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, με αίσθημα ευγνωμοσύνης προς το πυροσβεστικό σώμα, τους εθελοντές και όσους προσπάθησαν να περιορίσουν τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, αλλά κυρίως με αίσθημα ευθύνης για την τεράστια οικολογική καταστροφή που βίωσε η χώρα, εκφράζει έμπρακτα το «Νοιαζόμαστε για εσάς» και είναι, για άλλη μια φορά, αρωγός στην προσπάθεια της πολιτείας για την προστασία των δασών και του φυσικού πλούτου της χώρας μας.Δελτίο Τύπου
Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑΑφήστε μια απάντηση